Fräscha upp era stolar

Bord och Stolar

Fräscha upp era stolar

Stolar är kanske de möbler som slits mest i vardagen. De får ofta utstå mycket i hemmet, på kontoret, och i matsalen, vilket kan visa sig i olika repor, hack, och liknande förslitningar i färg och form. Det bästa sättet att fräscha upp använda trästolar är då många gånger att återskapa deras ursprungliga utformning med hjälp av slipning och spackel, och därefter lackera om dem med högkvalitativ industrifärg som både förnyar och förstärker deras yttre. Detta är precis vad vi sysslar med på Gantofta Service Center! Vi har genom åren renoverat hundratals stolar av alla dess slag och vet därför precis vad som krävs för att laga och måla om just era stolar. Dessutom har vi såpass stort förtroende för vår förmåga att renovera och lackera möbler till bästa resultat att vi alltid lämnar 2 års garanti på utfört arbete.

Så sitt inte i stolen och vänta, hör av dig till oss för att ta reda på vad vi kan göra för att förbättra och förnya era favoritstolar!

Vår arbetsprocess

Genom att renovera och lackera era stolar hos oss så ser vi inte bara till att laga alla de skavanker som har uppstått, vi ser också till att sprutmåla dem med sådan omtanke att de ser ut som nya igen. Dessutom ger vi alltid 2 års garanti när ni väljer att måla om era möbler hos oss!

Slipning

Utslipning och reparation av befintlig yta.

Grundmålning

Sprutmålning med grundfärg som efter torkning slipas ut för att få den slutgilitiga färgen att fästa.

Slutmålning

Tillsist sprutlackeras stolarna i den kulör som ni har valt!

FöreEfterStol
Bord och Stolar

För att få ett pris på vad det kostar att lackera era stolar så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på stolarna i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många stolar ni önskar måla för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

Låt inte denna möjlighet falla mellan stolarna, skicka en förfrågan redan idag så svarar vi så fort vi kan med en bedömning av hur livslängden på era stolar kan förlängas på bästa sätt!

Vanligtvis brukar det behövas 10 hela arbetsdagar för att grundligt renovera och lackera stolar. Tiden beror naturligtvis också på stolarnas storlek, skick, utformning, yta, och träslag, där ett mer omfattande arbete kan ta något mer tid och ett lite mindre projekt ibland kan genomföras fortare.