Nya luckor

Nya köksluckor

Nya luckor

Ibland kan det vara så att man vill ha nyproducerade köksluckor, lådfronter, och grytfronter, istället för att måla om sina befintliga. Det kan till exempel vara för att den befintliga köksinredningen har alltför många förslitningar för att rättfärdiga en renovering, eller för att man helt enkelt vill ha en ny utformning på sitt kök.

Det vi kan göra då är att skapa helt nya luckor och fronter ur högkvalitativ MDF, som vi sedan behandlar och målar efter era önskemål.

Vår arbetsprocess

Sågning

Vi börjar med att såga ut era beställda luckor ur högkvalitativ MDF. Sedan fräser vi kanterna på luckorna för att ge dem finare brytning. Därefter slipas träet i förberedelse för målningen med grundfärg.

Grundmålning

Sprutmålning med grundfärg som efter torkning slipas ut för att få den slutgilitiga färgen att fästa.

Slutmålning

Tillsist sprutlackeras luckorna och lådfronterna i den kulör som ni har valt!

SÃ¥gning
Nya köksluckor

Vanliga frågor

För att få ett pris på vad det kostar att producera och lackera nya luckor och fronter till ert kök skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på dörren eller dörrarna i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många dörrar ni önskar måla för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256

Vanligtvis brukar det behövas 10 hela arbetsdagar för att skapa och lackera nya luckor.