Måla konferensbordet

Konferensbord

Måla konferensbordet

Ett konferensbord ska inte bara vara helt och rent, det ska också utstråla professionalitet. Genom att måla om ert konferensbord hos oss så kan vi se till att det möter alla dessa krav, då vi lagar eventuella skavanker och förnyar utseendet med marknadens bästa färg.

Genom åren har vi renoverat många olika varianter av möbler, däribland ett flertal typer av Fritz Hansen bord och stolar, som alla blir som nya efter ommålning hos oss.

Vår arbetsprocess

När vi sprutmålar ert konferensbord ser vi inte bara till att laga alla de skavanker som har uppstått, vi ser också till att lackera bordet med sådan omtanke att det ser ut som nytt igen. Dessutom ger vi alltid 2 års garanti när ni väljer att måla om era möbler hos oss!

Slipning

Utslipning och reparation av befintlig yta.

Grundmålning

Sprutmålning med grundfärg som efter torkning slipas ut för att få den slutgilitiga färgen att fästa.

Slutmålning

Tillsist sprutlackeras konferensbordet i den kulör som ni har valt!

Konferensbord
Konferensbord

Vanliga frågor

För att få ett pris på vad det kostar att lackera ert konferensbord så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på konferensbordet i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

Vanligtvis brukar det behövas 10 hela arbetsdagar för att grundligt renovera och lackera ett konferensbord. Tiden beror naturligtvis också på bordets storlek, skick, utformning, yta, och träslag, där ett mer omfattande arbete kan ta något mer tid och ett lite mindre projekt ibland kan genomföras fortare.