Kontakta oss

Kontakta oss

Hör av er till oss!

Kontakta oss

Att komma i kontakt med oss gör ni på bästa sätt genom att ringa på vårt fasta telefonnummer 042-220928 eller vårt mobilnummer 070-5292256.

För att snabbast få lackerings- och renoveringsråd, samt komplett prisuppskattning så rekommenderar vi att ni skickar bilder på era möbler, köksluckor, lådor, dörrar, stolar, med mera, tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se eller via mobiltelefon till nummer 070-5292256.

Det går även bra att komma förbi med mindre möbler (till exempel en stol, en kökslucka, eller en låda) så att vi tillsammans kan se över hur vi på bästa sätt kan gå tillväga för att uppfylla era renoveringsdrömmar. Ni är då hjärtligt välkomna till oss på Gantofta Service Center på adressen Bårslövsvägen 3, med postnumret 253 73 och postorten Gantofta, som ligger en liten bit utanför Helsingborg stad. Hör dock gärna av er på telefon innan besök så att vi kan säkerställa att vi har personal på plats som kan besvara era frågor och önskemål. Våra öppettider är mellan klockan 8 till 17, måndag till fredag.

Kontakt

Telefonnummer & E-postadress

Telefonnummer: 042-220928 eller 070-5292256
E-postadress: stenberg@gantoftaservice.se

Adress

Vår post- & besöksadress

Bårslövsvägen 3, 253 73, Gantofta, Helsingborg

Öppettider

Våra telefon- & besökstider

Måndag – Fredag: 8:00 – 17:00

Hitta hit

Vår lackeringsfirma är belägen i Gantofta Industriby på Bårslövsvägen 3, 253 73, Gantofta, en liten bit utanför Helsingborg stad.

Gantofta Industriby i sin tur, ligger strax intill järnvägsövergången i Gantofta och känns igen genom en stor anvisningsskylt till vänster om entrégrinden.

Väl inne på området i fråga så håll till höger och leta efter skylten med vår logga på, som sitter vid entrén till vår lokal.

Skulle ni behöva ytterligare vägvisning så ta gärna hjälp av kartan nedan eller ring till oss på antingen telefonnummer 042-220928 eller 070-5292256 så guidar vi er så gott vi kan till vår verksamhet. Hoppas vi ses!

Mejla oss direkt!

Det går även bra att mejla oss direkt via detta formulär. Skriv gärna in dina uppgifter och ditt ärende så återkommer vi så snabbt vi kan! Det går även bra att bifoga bilder på det ni önskar få lackerat genom att trycka på knapparna nedan.


    Sociala medier

    Följ oss gärna på Facebook och Instagram!