Lackera era köksluckor

Lackerat kök - Helsingborg

Lackera era köksluckor

Det sägs att köket är hemmets hjärta och det fungerar ofta som en samlingspunkt för många av livets aktiviteter och påhitt. Köksluckornas skick, utformning, och kulör präglar då inte bara miljön i köket, men även hela hushållets atmosfär. När ni lackerar era köksluckor hos oss så strävar vi därför inte bara efter att förnya era luckor och lådor, vi har även som målsättning att ge nytt liv i ert hem.

Vår arbetsprocess

När ni lämnar in ert kök till oss så går renoveringsarbetet till som så att vi först slipar ut och reparerar eventuella skador och förslitningar som kan ha uppstått på köksluckorna eller lådfronterna. Därefter sprutlackerar vi dem med högkvalitativ grundfärg som hjälper till med att förbättra ytan inför lackeringen med den särskilda kulör som ni har valt ut till just ert kök. När era luckor och lådor väl har målats i er drömfärg så är de färdiga att sättas tillbaka på sina platser och redo för att förnya och förhöja tillvaron i köket, hemmet, och hushållet. Dessutom har ni självklart 2 års garanti på ert nymålade kök!

Slipning

Utslipning och reparation av befintlig yta.

Grundmålning

Sprutmålning med grundfärg som efter torkning slipas ut för att få den slutgilitiga färgen att fästa.

Slutmålning

Tillsist sprutlackeras luckorna och lådfronterna i den kulör som ni har valt!

Fördelar med att lackera sitt kök

Att förnya köket genom sprutmålning är ofta ett kostnadseffektivt sätt att förfina hemmiljön. Man kan helt enkelt få ett förbättrat kök utan att genomföra omfattande och tidskrävande renoveringar som ofta är många gånger dyrare.

Har man redan en fin köksmiljö i övrigt, men är trött på sina köksluckor så kan vi både fräscha upp deras skick och färg med ett förstklassigt lackeringsarbete.

 • 2 års garanti på sprutmålningen
 • Kan erbjuda hämtning och lämning
 • Vi kan även skapa nya köksluckor & lådfronter

  Vanliga frågor

  Priset för att lackera ett kök beror bland annat på antal luckor och lådor, samt deras storlek, skick, utformning, och träslag. Därför behöver vi oftast se köket i fråga innan vi ger en prisuppskattning.

  För att få ett pris på vad det kostar att lackera ert kök så skicka därför gärna en mejlförfrågan med bilder på köket som ni vill förnya tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många luckor och lådor ni önskar få målat för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256

  Vanligtvis brukar det behövas 10 hela arbetsdagar för att grundligt renovera och lackera en köksinredning. Tiden beror naturligtvis också på kökets storlek, skick, utformning, och träslag, där ett mer omfattande arbete kan ta något mer tid och ett lite mindre projekt ibland kan genomföras fortare.