Om företaget

Om företaget

37 +

Års erfarenhet

Om företaget

Hantverk på riktigt sedan 1986!

Vi på Gantofta Service Center har i närmare 40 år bedrivit lackeringsverksamhet i Gantofta, som ligger en liten bit utanför Helsingborg stad. Vi har därför mycket stor erfarenhet inom vårt område och erbjuder endast tjänster och produkter av högsta kvalitet. Under dessa år har vi specialiserat oss på lackering av inredning, köksrenovering, samt byggservice. Vi är även noga med att våra leverantörer lever upp till våra höga standarder på kvalitet och att deras produkter är av allra högsta klass, så att vi kan fortsätta med att utföra högkvalitativt arbete och erbjuda utmärkt service till alla våra kunder!

Vårt mål

Vi på Gantofta Service Center strävar efter att renovera och lackera möbler och träinredning till bästa resultat, genom att använda högkvalitativa medel och metoder genom hela arbetsprocessen.

Vår vision

Att bli Skånes mest kundorienterade lackeringsfirma där alla som vänder sig till oss vet att vi hjälper dem uppnå sina renoveringsdrömmar på bästa sätt!

Vår historia

Företaget grundades i Gantofta av Michael Stenberg hösten år 1986 och har genom åren genomgått en del förändringar. Lackering har dock alltid varit en del av vår verksamhet och det är det vi fokuserar helhjärtat på idag.

Mer information

Våra egenskaper

Över 35 år i branschen

I över 35 år har vi specialiserat oss att lackera och renovera kök, garderober, dörrar, stolar, bord, och liknande träinredning. Denna erfarenhet har gett oss både bred och djup kunskap om hur färg, form, och material samspelar under lackering och om hur man som bäst går tillväga för att renovera och förnya möbler av olika typ och träslag.

Vänd er därför med allra största förtroende till oss och tveka inte att höra av er med era funderingar på renovering och lackering!

35 års erfarenhet
Nöjd kund

Massvis av nöjda kunder!

Under åren vi har varit verksamma har vi utfört högkvalitativa arbeten till massvis av nöjda kunder, både i och utanför Helsingborg. Från stora företagskunder, såsom Helsingborgshem, Allers, Derome, Ekbladhs måleri, Helsingborgs Kommun, till enskilda fastighetsägare och privatkunder. Våra kunder har i sin tur ofta rekommenderat oss till andra företag, kollegor, vänner, och familj och har många gånger också återkommit med mer inredning som de vill att vi ska förnya och försköna.

Förutom våra fantastiska renoverings- och lackeringsresultat så blir våra kunder väldigt nöjda med den utmärkta service som vi erbjuder. Att vi dessutom lämnar 2 års garanti på utförda arbeten är också väldigt uppskattat!

Högsta kreditvärdighet

Vi kan även stoltsera med att vi nyligen har tilldelats utnämningen Diamantföretag av UC, vilket symboliserar att vi har bedömts ha högsta tänkbara kreditvärdighet i över 10 år i rad. Detta är självklart ett väldigt hedrande erkännande av vår välskötta verksamhet.

UC - Diamantföretag